ریاست دانشگاه

02 مهر 1401
پیام تبریک سرپرست دانشگاه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفتند، که پیام صادر شده به شرح زیر می‌باشد:

پایان شهریورماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که در ذره ذره خاک میهن اسلامی مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله ی افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز در آوردند.

دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران، نمادی از فرزانگی ملت سرافرازی است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.

هفته دفاع مقدس یادآور ایثار و استقامت راد مردان و شیر زنانی است که در لبیک به فرمان امام و مقتدای خویش در دفاع از کیان آب و خاک نظام مقدس جمهوری اسلامی جانفشانی نموده و حماسه های ماندگاری را بر برگ های زرین انقلاب اسلامی ثبت کردند.

دفاع مقدس از طرفی زمینه ساز فرهنگ مقدسی شد که طریق اتصال به ملکوت را هموار کرد یکی از ثمرات بزرگ دفاع مقدس، فرهنگ سازی است که بنیانهای ارزشمندی را در جامعه نهادینه ساخت و از سویی دیگر دفاع مقدس، اسلام را احیا کرد.

اینجانب ضمن گرامی داشت هفتۀ دفاع مقدس، از خداوند متعال و روح والای شهیدان اسلام و ایران، سلامتی، عاقبت به خیری و برکت در زندگی و سودمندی لحظات عمر را برای همگان، به ویژه رزمندگان، جانبازان و آزادگان سرافراز، خانواده های معززشان، ملت فهیم و دلاور و تمام کسانی که در راه آبادانی و سرافرازی و توسعۀ ایران گام بر می دارند، مسئلت می کنم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل