- نهادینه کردن و اشاعه ی فرهنگ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در دانشگاه.
- تقویت زمینه های پاسخگویی دانشگاه به ذینفعان داخلی و بیرونی.
- نظارت و ارزیابی مستمر دانشگاه و تعیین میزان کسب موفقیت آن در ابعاد آموزشی، پژوهش و فناوری، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و اجرایی.
- طراحی ساختار، تشکیلات و فراهم آوردن امکانات مناسب جهت انجام نظارت و ارزیابی مستمر و کارآمد زیر نظر مستقیم ریاست محترم دانشگاه.
- انجام هماهنگی های لازم و کافی برای انجام ارزیابی توسط هیأت های استانی ناتک و یا گروههای اعزامی توسط مرکز ناتک وزارت عتف.
- تشکیل کارگروه تخصصی و بهره گیری از نظرات افراد متخصص یا صاحب نظر در امر نظارت و ارزیابی، در راستای بهبود و ارتقاء کیفیت دانشگاه ضمن هماهنگی با ریاست محترم دانشگاه.
- رسیدگی به شکوائیه افراد حقیقی یا حقوقی در خصوص مسائل مختلف دانشگاه که ماهیت آنها برابر مقررات جنبه نظارتی و ارزیابی دارد.
- شناسایی نقاط قوت، ضعف، فرصتها و چالشهای آموزشی، پژوهش و فناوری، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و اجرایی دانشگاه و پیگیری راهکارهای تضمین کیفیت آنها.
- پیگیری اجرایی سیاستها و خط مشی هیأت استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت.
- تشکیل مستمر شورای نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه به عنوان عالیترین رکن نظام نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه به منظور بررسی و تصویب طرح های پیشنهادی مربوط به نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه.
- نظارت بر حسن اجرای مصوبات شورا، آئین نامه ها و دستورالعمل ها در تمام حوزه های فعالیت دانشگاه.
- پیگیری و تحقق اقدامات ناشی از ارزیابیهای درونی و بیرونی دانشگاه به منظور تدوین برنامه های بهبود کیفیت عملکرد معاونت ها، واحدها و گروه های کاری دانشگاه.
- ارزیابی و پایش دقیق عملکرد واحدهای سازمانی دانشگاه شامل معاونت ها، دفتر ارتباط با صنعت، دانشکده ها، گروه های آموزشی، شوراها و کمیته های تخصصی (در ابعاد آموزشی، پژوهش و فناوری، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی، زیرساختی و اداری و مالی).
- ارزیابی عملکرد مدیران، اعضای دانشگاه (اعم از هیأت علمی و غیر هیأت علمی) و واحدهای فناور.
- دریافت و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات و دسترسی به کلیه اسناد و مدارک موردنیاز به منظور نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه و سنجش میزان دستیابی به اهداف موردنظر.