ریاست دانشگاه

پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت هفته بسیج

30 آبان 1400
پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت هفته بسیج

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی هفته بسیج را به دانشگاهیان به خصوص بسیجیان تبریک گفت .

در این پیام آمده است :

افتخارم اینست که خود یک بسیجی ام. امام خمینی (ره)

هنگامی که بسیج است هیچ تهدیدی متوجه نظام اسلامی نخواهد شد. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

هفته بسیج فرصتی مغتنم برای تجدید عهد و پیمان با آرمان های بلند حضرت امام خمینی (ره) و بیعتی با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است. مهمترین هدف بسیج یاری رساندن به دین خدا و مردم است و این روحیه مردمی باعث شده که فرهنگ بسیجی نه تنها در کشور بلکه به بیرون از مرزهای کشور نیز گسترش یابد .صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل "بسیج مستضعفین"،  از نقاط عطف شگفت انگیز و معنادار انقلاب اسلامی و پدیده برجسته تاریخ معاصر ایران عزیز است.

بسیج، نماد کامل اخلاص، تداعی گر ایثار، شکوه جهاد و خدمت رسانی خالصانه و سمبل مقاومت در برابر ظلم است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، "بسیج یعنی نیروی کارآمد کشور برای همه میدان ها".

بسیج مردمی بیانگر اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان خارجی و همچنین نشان دهنده رشادت، جوانمردی ها و غیرت مردان و زنان ایران زمین است .

همگان شاهدیم که امروز نیز، تفکر بسیجی به عنوان تفکری پویا، به مدد علم، بینش، نوآوری و اخلاص، در خدمت به اهداف والای کشور اسلامی پیشتاز است و همچون گذشته، به عنوان سمبل اثرگذاری و خدمت صادقانه در عرصه های مختلف شناخته می شود.

اینجانب هفته بسیج را بر شما و همه بسیجیان عرصه جهاد و مجاهدت های شورآفرین و حماسه ساز انقلاب اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم در پرتو عنایات الهی و پیروی از منویات مقام معظم رهبری در پاسداری از ارزش های اسلامی انقلابی موفق و موید باشید .

اکبر حاجی زاده مقدم
سرپرست دانشگاه