به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر بهروز ملکی سرپرست دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل به مناسبت فرا رسیدن عید باستانی نوروز و عید سعید فطر پیامی صادر کرد.
متن پیام سرپرست دانشگاه به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
در آستانه بهار طبیعت و تجدید حیات زمین، امسال عید نوروز با شمیم دلانگیز عید سعید فطر گره خورده است. این همزمانی فرخنده، نویدبخش آغازی دوباره و پربرکت برای ملت ایران است. نوروز نماد امید، شادابی و نو شدن است و عید فطر، جشن بندگی و رهایی از تعلقات دنیوی. پیوند این دو عید بزرگ، فرصتی مغتنم برای همبستگی، همدلی و حرکت در مسیر کمال و سعادت است.
سال 1404، سالی پر فراز و نشیب برای ملت ایران بود. این سال، هم شاهد شادیها و پیروزیها بودیم و هم غمها و مصیبتهایی را تجربه کردیم. جنگ 12 روزه در خرداد ماه، آشوبهای سازمان یافته خیابانی در دی ماه و جنگ رمضان در اسفند ماه، کشور را با چالشهای بزرگی روبرو کرد و متأسفانه منجر به شهادت جمع کثیری از دانش آموزان، کودکان، زنان، فرماندهان نظامی و همچنین رهبر عزیزمان آیتالله سید علی خامنهای (قدس سره) شد. این غم بزرگ، ملت ایران را در سوگ و اندوه فرو برد.
اما در میان این سختیها، انتخاب آیتالله سید مجتبی خامنهای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی، اتحاد و انسجام مردم و حضورشان در خیابانها برای حمایت از انقلاب و همچنین ضربات نظامی و سیاسی دلاورمردان نیروی های مسلح ما به دشمن آمریکایی و صهیونیستی نه تنها مرهمی بر زخمهای ملت بود بلکه قوت قلب و انگیزهای مضاعف برای ادامه مسیر شد. ما سال جدید را با این پیروزیهای بزرگ در میدان و با رهبری داهیانه آیتالله سید مجتبی خامنهای آغاز میکنیم و یقین داریم که در سال 1405، جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش به جایگاه واقعی و شایسته خود در معادلات منطقهای و بینالمللی دست خواهد یافت.
اینجانب ضمن گرامیداشت مقام شامخ شهدا و به ویژه شهید آیتالله سید علی خامنهای (قدس سره)، فرا رسیدن عید باستانی نوروز و عید سعید فطر را به ملت شریف ایران، به ویژه دانشگاهیان عزیز و فرهیخته دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل صمیمانه تبریک عرض میکنم. از خداوند متعال سالی سرشار از موفقیتهای چشمگیر، سربلندی و عزت، امنیت پایدار و آرامش در سایه عنایات الهی را برای عموم ملت ایران و دانشگاهیان عزیز مسئلت دارم.
دکتر بهروز ملکی
سرپرست دانشگاه