برگزاری چهارمین کارگروه استانی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در استانداری مازندران

20 اردیبهشت 1403
آموزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارمین کارگروه استانی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول با حضور دکتر یوسف نوری استاندار، دکتر حشمت الله علی نژاد رییس دانشگاه مازندران، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و سایر اعضا در استانداری مازندران برگزار شد.
دکتر نوری با بیان این که حکمت فراتر از دانش است و منافع عامه را تامین می کند، گفت: معنای حکمت فراتر از دانش علمی و فناورانه به معنای امروزی است و ارزش ها و اخلاقیات را مدنظر قرار می دهد، بنابراین باید مفهوم دانشگاه حکیمانه را برای نسل امروز تبیین کرد.
وی افزود: برمبنای اولویت های برنامه هفتم توسعه، دانشگاه ها باید رویکردی حکمت بنیان داشته و مساله محوری و جامعه محوری را سرلوحه برنامه های راهبردی خود قرار دهند.
استاندار مازندران با اشاره به این نکته که رسالت دانشگاه های نسل جدید، حل مشکلات جامعه است گفت: این نسل از دانشگاه، بین ابزار و معنویت توازن کرده و بر مبنای ارزش ها و باورهای اخلاقی است.
دکتر نوری با تاکید بر این که مازندران دیار علویان و انسان های متدین و متخلق به آموزه های اخلاقی و اسلامی است به ظرفیت های علمی بسیار خوب دانشگاه های مازندران اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای کارشناسی شده آمایش آموزش عالی، تحولات بنیادینی در توسعه استان ایجاد خواهد کرد.
دکتر حشمت الله علی نژاد، رییس دانشگاه مازندران نیز در این جلسه با تاکید بر شعار سال و لزوم مشارکت مردمی، گفت: از سال 69 تاکنون 60 درصد از شعارهای سال به مساله اقتصاد مرتبط است.
رییس دانشگاه معین استان با بیان لزوم حمایت دولت از کسب و کارهای کوچک، بر تسهیل گری این نهاد در ایجاد کسب و کارهای جدید تاکید و اظهار داشت: بدون تردید، استفاده از ظرفیت نخبگان و شرکت های دانش بنیان در راستای جهش تولید تاثیر به سزایی خواهد داشت.
دکتر علی نژاد نهادینه سازی فرهنگ مشارکت و انتقال تولید در میان آحاد جامعه را ضروری عنوان کرد و افزود: از 5 نسل دانشگاه ها، نسل چهارم، اشتغال محور و خالق مشاغل جدید و کارآفرین است که علاوه بر خدمت و ایده، کالا هم تولید می کند و باید در خدمت شعار سال باشد.
دکتر رحمت عباس نژاد سرستی معاون آموزشی دانشگاه مازندران نیز گزارشی از وضعیت آموزش عالی استان ارایه کرد و در ادامه جلسه، اعضای حاضر به بیان دیدگاه ها و نظرها در خصوص راهکارهای توسعه آموزش عالی استان و عملیاتی سازی اهداف و برنامه های آمایش آموزش عالی و مدیرت تحول پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه