شرایط اقامتی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

شرایط اقامتی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل:

1. نام‌نویسی اولیه‏ اتباع غیرایرانی مقیم ایران، منوط به داشتن یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر زیر می باشد:

الف) دفترچه‏ پناهندگی صادره از سوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران.

ب) گذرنامه‏ معتبر.

ج) کارت هویت ویژه‏ اتباع غیر ایرانی دارای اعتبار و صادره از سوی دفتر امور اتباع و مهاجرین غیر ایرانی استانداری ها.

د)  برگ خروج از کشور مدت دار.

1. داوطلبانی که دارای دو تابعیت هستند، مجاز به پذیرش نبوده و پس از احراز دو تابعیتی بودن، پذیرش آنان لغو می گردد.
  2. به استثنای برخی از موارد اعلام شده از سوی اداره‏ کل امور اتباع و مهاجرین غیر ایرانی وزارت کشور، نام‌نویسی قطعی و ادامه‏ تحصیل پذیرفته شدگان مقیم ایران در دانشگاه، منوط به انجام تشریفات قانونی خروج از کشور و اخذ گذرنامه با روادید تحصیلی معتبر می باشد.
  3. در هر مرحله ای مغایرت شرایط داوطلب با شرایط اعلام شده از سوی اداره‏ کل امور اتباع و مهاجرین غیر ایرانی وزارت کشور و یا مراجع ذیصلاح تشخیص داده شود، از ادامه‏ مراحل پذیرش داوطلب، جلوگیری به عمل خواهد آمد.
  4. پس از صدور ویزای تحصیلی برای پذیرفته شدگان مقیم خارج از کشور، از سوی دانشگاه به پذیرفته شدگان اطلاع داده می شود تا به سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور محل سکونت خود مراجعه و نسبت به اخذ ویزای تحصیلی خود اقدام نمایند.
  5. پذیرفته شدگان باید بلافاصله پس از اخذ ویزای تحصیلی جهت انجام امور مربوط به اقامت تحصیلی به امور کنسولی سرپرستی دانشجویان بین الملل دانشگاه مراجعه نمایند.
  6. پیگیری کلیه امور کنسولی برای اخذ ویزای تحصیلی برای متقاضیان مقیم ایران با معرفی نامه دانشگاه، به عهده‏ شخص پذیرفته شده است و در صورت عدم پیگیری و یا به اتمام نرساندن مراحل اخذ ویزای تحصیلی به هر دلیلی از سوی داوطلب که منجر به عدم نام‌نویسی وی در موعد مقرر شود، هیچ عذری پذیرفته نیست.
  7. دانشجویان بین الملل در طول تحصیل باید یک ماه قبل از اتمام تاریخ اقامت تحصیلی، از طریق امور کنسولی سرپرستی دانشجویان بین الملل دانشگاه نسبت به تمدید اقامت تحصیلی خود اقدام نمایند.
  8. تحویل دانشنامه و ریزنمرات تحصیلی به دانش آموختگان بین الملل دانشگاه طبق بخشنامه‏ شماره‏ ٩٨٢٠٣/١٢/٤١ مورخ ٣/١١/٨٨ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منوط به اخذ و ارائه‏ خروج قطعی از کشور می باشد.
  9. دانشگاه تعهدی در خصوص صدور مجوز اقامت برای خانواده‏ پذیرفته شدگان (به استثنای همسر و فرزند مقیم دانشجوی مرد در کشور) ندارد.
  10. دانشگاه تعهدی نسبت به ادامه‏ اقامت دانش آموختگان بین الملل ندارد و اتباع مذکور باید پس از تحصیل، به کشور متبوع خویش بازگردند.