دکتر حمیدرضا کاظمینی فارغ التحصیل دکترای حرفه ای دامپزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و دکترای تخصصی بهداشت مواد غذایی از دانشگاه شهرکرد می باشد. وی با بیش از 8 سال تجربه حضور در دامداری های بزرگ صنعتی و کشتارگاه های دام و طیور کشور و به عنوان فردی که مسئولیت فنی بهداشتی و مراقبت بر باقی مانده های دارویی، بار میکروبی، سموم قارچی و تامین شیر و گوشت سالم و منطبق با استانداردهای بین المللی جهت دسترسی شرکت های بزرگی همچون کاله را داشته، در تمام این دوران برای تامین سلامت غذا از مزرعه تا چنگال تلاش نموده است. نامبرده در سال 1395 با کوله باری از تجربه عملی در حوزه سلامت غذا به عنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در مرتبه استادیاری مشغول به کار شد. در این مدت سعی بر مطالعه و تحقیق در زمینه عوامل بیماری زای غذایی به ویژه میکروب های بیماریزای غذایی به منظور تضمین ایمنی و امنیت غذایی، داشته است. اگرچه پیش از این، از سال 1388 مطالعات خود را در این زمینه آغاز کرده و در این دوران حداقل 10 مقاله در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسانده است. در حال حاضر، او به عنوان محقق میهمان در داتشگاه پوردو آمریکا به سر می برد.
1- پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد- 1388
2- پژوهشگر برتر منطقه 4 دانشگاه آزاد اسلامی-1389
3- پژوهشگر برتر دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل-1402
مقالات چاپ شده در مجلات:
1. Bahram Delfan, Hamidreza Kazemeini, Mahmoud Bahmani (2015) “Identifying Effective Medicinal Plants for Cold in Lorestan Province, West of Iran”, Journal of Evidence-Based Complementary & Alternative Medicine, https://doi.org/10.1177/2156587214568458
2.Razieh Partovi, Shohre Alian Samakkhah, Hamidreza Kazemeini (2019) “Characterization of technological properties of E. faecium and E. durans strains isolated from Siahmazgi traditional cheese”, Iranian Veterinary Journal, http://doi.org/ 10.22055/ivj.2018.100186.1969
3. Abdolreza Reza Kheirollahi, Leila Mahmoodnia, Elham Khodadustan, Hamidreza Kazemeini, Afshin Hasanvand, Masoom Hatamikia (2019) “Medicinal plants for kidney pain: An ethnobotanical study on Shahrekord city, West of Iran” Plant Science Today, https://doi.org/10.14719/pst.2019.6.3.592
4. Kourosh Kord, Fatemeh Abedi, Hamidreza Kazemeini, Somayeh Shahsavari, Kamal Solati (2019) “Ethnobotanical and ethnoecological study of the most important edible, medicinal and industrial species in the grasslands of Khalil Abad region, Zarrin Dasht, Iran”, Plant Science Today, https://doi.org/10.14719/pst.2019.6.2.551
5. Fariba Bahmani, Hamidreza Kazemeini, Fatemeh Hoseinzadeh-Chahkandak, Tahereh Farkhondeh, Mahshid Sedaghat (2019) “Sedation with medicinal plants: A review of medicinal plants with sedative properties in Iranian ethnoblotanical documents”, Plant Biotechnology Persa, Doi: 10.29252/pbp.1.1.13
6. Hamidreza Kazemeini, Asghar Azizian, Mohammad Hassan Shahavi (2019) “Effect of Chitosan Nano-Gel/Emulsion Containing Bunium Persicum Essential Oil and Nisin as an Edible Biodegradable Coating on Escherichia Coli O157: H7 in Rainbow Trout Fillet”, Journal of Water and Environmental Nanotechnology, Doi: 10.22090/jwent.2019.04.008
7. Azar Rahi, Hamidreza Kazemeini, Sedigheh Jafariaskari, Ali Seif, Sahar Hosseini, Farhad Safarpoor Dehkordi (2020) “Genotypic and phenotypic-based assessment of antibiotic resistance and profile of staphylococcal cassette chromosome mec in the methicillin-resistant Staphylococcus aureus isolated from raw milk”, Infection and Drug Resistance, https://doi.org/10.2147/IDR.S229499
8. Hamidreza Kazemeini, Asghar Azizian, Hasti Adib (2021) “Inhibition of Listeria monocytogenes growth in turkey fllets by alginate edible coating with Trachyspermum ammi essential oil nano-emulsion”, International Journal of Food Microbiology, https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109104
9. M. Aghababaei, H.R. Kazemeini, M.H. Shahavi (2021) “Investigating Chemical Composition of Zataria multiflora Boiss and Ziziphora clinopodioides Essential Oils in Chitosan Nanoemulsion Coating on Growth of Aeromonas Hydrophila Inoculated in Salmon Fillets”, Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, Doi:10.52547/nsft.16.2.99
10. Hamidreza Kazemeini, Asghar Azizian, Katayoun Ahmadi (2022) “Evaluation of Melamine Content in Infant Formula Collected from Different Areas of Tehran , Iran, Using Enzyme-Linked Immunosorbent Assay Method”, Journal of Health System Research, Doi:10.48305/jhsr.v18i3.1464
11. Reyhaneh Rabti, Hamidreza Kazemeini, Razieh Partovi, Hojjatollah Shokri (2023) “Evaluation of the Presence of Yeasts, Moulds and Aflatoxin M1 in Raw Sheep Milk in Mazandaran, Iran”, Journal of Nutrition Fasting and Health, https://doi.org/10.22038/jnfh.2022.66216.1393
12. Hamidreza Kazemeini, Asghar Azizian, Katayoun Ahmadi (2023) “Preparation of synbiotic yogurt sauce containing spirulina platensis algae extract and its effect on the viability of Lactobacillus acidophilus”, BioMed Research International, https://doi.org/10.1155/2023/8434865
13. Michael Sobati, Hamidreza Kazemeini, Rahem Khoshbakht (2023) “Evaluation of the effect of shiitake mushroom (lentinulaedodes) water extracts on the survival of the probiotic bacterium bifidobacteriumbifidum and physico-chemical properties in Feta cheese”, Journal of food science and technology (Iran), DOI: 10.22034/FSCT.20.136.12
14. Sanaz Aras Khalaji, Hamidreza Kazemeini (2023) “Evaluation of chemical composition of orange peel essential oil and its effect on microbial, physicochemical and sensory properties of turkey meat stored in refrigerator”, Journal of Nutrition, Fasting and Health, DOI: 10.22038/JNFH.2023.73219.1451.
15. Mohsen Mirkhani, Hamidreza Kazemeini, Mojtabi Khosravi (2024) “Study of chemical composition and effect of ginger essential oil on growth control of Salmonella typhimurium inoculated in conventionally packed chicken fillets and MAP”, Journal of Health System Research, Accepted.
16. Maedeh Vojdani, Hamidreza kazemeini (2024) “Study of the effect of gelatin film containing Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus acidophilus Probiotics on the survival of staphylococcus aureus and physicochemical properties of carp fillet at refrigerator temperature”,Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology, 19(1): 109-123.
17. Sarah Samadi, Hamidreza Kazemeini (2024) “Evaluation of the Effect of the Film Prepared on the Basis of Polylactic Acid Tragacanth Gum Films Containing Origanum Vulgare Essential Oil on the Shelf Life and Characteristics of Feta Cheese”, Journal of Nutrition, Fasting and Health, DOI: 10.22038/jnfh.2024.78479.1506
18. Anahita Seifipasha, Hamidreza Kazemeini (2024) “Investigate the effect of gelatin film containing probiotics of Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus rhamnosus on the survival of Staphylococcus aureus and physicochemical properties of rainbow trout fillet”, Journal of food science and technology ( Iran), Doi: 10.22034/FSCT.21.148.62
19. Ahmad Yazdani, Hamidreza Kazemeini, Ahmad Nazaktabar (2024) "Evaluation of the prebiotic effect of Spirulina platensis algae extract on the survival of Lactobacillus acidophilus and physicochemical properties of feta cheese", Research on Animal Production, Accepted.
20. Farahbakhsh Kargosha, Mohammad, Motallebi, Abbasali, Rahimi, Ebrahim, Shakerian, Amir, Kazemeini, Hamidreza (2024) “ Experimental investigation of antimicrobial activity of sodium caseinate-gelatin probiotic film for Improving the shelf life of rainbow trout fill”, Nutrition and Food Science, Accepted.
21. Reyhaneh Rabti, Abbasali Motallebi, Hamidreza Kazemeini, Leila Golestan (2024) “ Investigating the effect of Quince seed mucilage film reinforced with carboxymethyl cellulose containing ginger essential oil on the microbial, physicochemical and sensory characteristics of turkey meat”, Archives of Razi Institute, DOI: 10.22092/ari.2024.365329.3068
22. Farahnaz Vahdat, Tooraj Mehdizadeh, Hamidreza Kazemeini, Anna Reale, Ata Kaboudari (2024) “Physicochemical, microbial, and sensory characteristics of yogurt with Persian shallot (Allium hirtifolium Boiss) and probiotic bacteria”, Food Science & Nutrition, https://doi.org/10.1002/fsn3.4036
همایش های ملی و بین المللی:
1- تغییرات آب و هوا و تاثیر آن بر امنیت غذایی - دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم - اسفند 1397
2- بررسی آلودگی انگلی سبزیجات آماده مصرف در سوپر مارکت های شهر تهران در فصل بهار 1400 - اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی – شهریور 1400
3- بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در پنیر فتای تیمار شده با عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در دمای یخچال - بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران – اسفدماه 1400
4- بررسی اثر زنجبیل بر کنترل رشد سالمونلا تایفی موریوم در فیله مرغ بسته بندی به روش MAP در شرایط یخچال - بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران – اسفدماه 1400
5- مطالعه اثر فیلم ژلاتینی حاوی لاکتوباسیلوس رامنسوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیله ماهی کپور در دمای یخچال - هفتمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری – شهریور 1401
6- بررسی زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس در فیلم ژلاتینی و اثر آن بر بقائ باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچال - هفتمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری – شهریور 1401
7- ارزیابی اثر اسانس پرتقال بر میزان پراکسید و نیتروژن فرار در گوشت بوقلمون - سومین کنفرانس بین¬المللی فناوریهای نوین در علوم – اردیبهشت 1402
8- شمارش باکتری های هوازی و سرماگرا در فیله ماهی قزل آلا بسته بندی شده با فیلم موسیلاژ دانه میوه به - سومین کنفرانس بین¬المللی فناوریهای نوین در علوم – اردیبهشت 1402
9- بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس انکپسوله شده با موسیلاژ دانه به در دوغ - ششمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران – شهریور 1402
10- بررسی ویژگی های میکروبی پنیر نگهداری شده با فیلم پلی لاکتیک اسید-صمغ کتیرا حاوی اسانس پونه کوهی - ششمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در گیاهان دارویی، شیمی و زیست شناسی ایران – شهریور 1402
1. افزایش آگاهی مصرف کننده در جهت انتخاب آگاهانه مواد غذایی – مترجم: حمیدرضا کاظمینی – انتشارت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل - 1402
2. بایدها و نبایدها در رابطه با مواد غذایی تراریخته – تدوین و گردآوری: حمیدرضا کاظمینی و شهره عالیان سماک خواه – انتشارات دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل - 1402
1. بررسی میزان شیوع کوکسیلا بورنتی در شیر خام گاو به روش Nested-PCR در استان مازندران
2. بررسی میزان شیوع گونه های کمپیلوباکتر در شیر خام گاو به روش Multiplex-PCR در استان مازندران
3. تاثیر نانوژل-امولسیون کیتوزان حاوی اسانس زیره و نایسین بر روی رشد باکتری اشریشیاکولای O157:H7 در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان
4. ترکیب شیمیایی و فعالیت ضد باکتریایی اسانس گیاه زنیان و کاربرد آن به صورت امولسیون و نانوامولسیون در پوشش خوراکی آلژینات بر رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده در فیله بوقلمون
5. بررسی میزان ملامین موجود در شیر خشک مصرفی نوزادان جمع آوری شده از مناطق مختلف شهر تهران با استفاده از روش الایزا
6. تولید سس ماست سین بیوتیک حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس و تاثیر آن بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس