دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

راضیه پرتوی

DariaTech
راضیه پرتوی

بیوگرافی :

دکتر راضیه پرتوی، فارغ التحصیل دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی از دانشگاه تهران است. او بیش از 30 مقاله در مجلات داخلی و خارجی منتشر و بیش از 50 مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی ارائه کرده است. وی تا کنون 10 طرح پژوهشی را به پایان رسانده است. ایشان مولف 2 کتاب و مترجم 5 کتاب در زمینه تخصصی خود بوده اند. در حال حاضر، ایشان به عنوان دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل مشغول به تدریس و تحقیق می باشد.

مدارک علمی :

دکتری تخصصی: 1393 - 1388
بهداشت مواد غذایی - دانشگاه تهران
عنوان رساله دوره دکتری: بررسی خواص شیمیایی و میکروبی پنیر سیاهمزگی (پنیر سنتی استان گیلان) و جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک با استفاده از روش های کشت و آنالیز 16s rDNA
 
دکتری حرفه ای: 1388 - 1382
دامپزشکی - دانشگاه تهران
عنوان رساله دوره دکتری حرفه ای: بررسی تأثیر اسانس آویشن شیرازی بر رفتار رشد ویبریو پاراهمولیتیکوس در فیله های شور ماهی فیتوفاگ در دمای 8 درجه سانتی گراد

افتخارات و دستاوردها :

  • پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 1398

زمینه‌های تدریس :

  • میکروبیولوژی مواد غذایی
  • شیمی مواد غذایی
  • آلودگی محیطی مواد غذایی
  • بهداشت و صنایع فرآورده های دریایی
  • بهداشت و صنایع گوشت

Journal Papers:

  1. Microbiological and chemical properties of Siahmazgi cheese, an Iranian artisanal cheese: isolation and identification of dominant lactic acid bacteria (2015). Partovi, Gandomi, Akhondzadeh Basti, Noori, Nikbakht Borujeni, Kargozari Journal of Food Processing and Preservation. 39(6).
  2. Identification of selected Lactobacillus strains isolated from Siahmazgi cheese and study on their behavior after inoculation in fermented-sausage model medium (2015). M Kargozari, Z Emam-Djomeh, H Gandomi, R Partovi, M Ghasemlou. LWT-Food Science and Technology 62 (2), 1177-1183
  3. Chemical composition and antimicrobial effect of five essential oils on pathogenic and non-pathogenic Vibrio parahaemolyticus (2017). R Partovi, A Khanjari, S Abbaszadeh, A Sharifzadeh. Nutrition and Food Sciences Research 4 (2), 43-52
  4. Breast meat quality characteristics and its oxidative status during storage at refrigerator temperature and growth capabilities of Japanese quail fed by Echinacea purpurea extract (2018). R Partovi, S Seifi. International food research journal 25 (5)
  5. Technological properties of Lactobacillus plantarum strains isolated from Siahmazgi cheese (2018). R Partovi, H Gandomi, A Akhondzadeh Basti. Journal of food processing and preservation 42 (6), e13629
  6. Antimicrobial efficacy and chemical properties of Caryophyllus aromaticus and Origanum majorana essential oils against foodborne bacteria alone and in combination (2018). R Partovi, F Talebi, A Sharifzadeh. International Journal of Enteric Pathogens 6 (4), 95-103
  7. Safety aspects of Lactobacillus plantarum strains isolated from Siahmazgi cheese (2019). R Partovi, H Gandomi, AA Basti. Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 66 (4), 337-342
  8. Effects of dietary supplementation with nanocurcumin on quality and safety of meat from broiler chicken infected with Eimeria species (2019). R Partovi, S Seifi, M Pabast, A Babaei. Journal of Food Safety 39 (6), e12703
  9. Evaluation of antimicrobial activity of Cymbopogon citratus essential oil alone and in combination with Origanum majorana and Caryophyllus aromaticus essential oils against (2019). R Partovi, F Talebi, Z Boluki, A Sharifzadeh. International Journal of Enteric Pathogens 7 (2), 60-67
  10. The Effect of prebiotic administration in the diet at unusual times on fecal shedding of Salmonella enteritidis and meat characteristics of broilers (2019). R Partovi, R Khoshbakht, A Gilani. International Journal of Enteric Pathogens 7 (3), 75-79
  11. Dextran-immobilized curcumin: An efficient agent against food pathogens and cancer cells (2019). M Zare, M Norouzi Sarkati, H Tashakkorian, R Partovi, S Rahaiee. Journal of Bioactive and Compatible Polymers 34 (4-5), 309-320
  12. Antimicrobial activity of polylactic acid film incorporated with Marjoram and Clove essential oils on microbial and chemical properties of minced beef during refrigerated storage (2020). R Partovi, F Talebi, A Babaei, A Sharifzadeh. International Journal of Enteric Pathogens 8 (1), 25-31
  13. Chitosan/TiO2 nanoparticle/Cymbopogon citratus essential oil film as food packaging material: Physico‐mechanical properties and its effects on microbial, chemical, and organoleptic quality of minced meat during refrigeration (2020). S Hosseinzadeh, R Partovi, F Talebi, A Babaei. Journal of Food Processing and Preservation 44 (7), e14536
  14. Nanoemulsions of Trachyspermum copticum, Mentha pulegium and Satureja hortensis essential oils: formulation, physicochemical properties, antimicrobial and antioxidant efficiency (2022). MH Damani, R Partovi, MH Shahavi, M Azizkhani. Journal of Food Measurement and Characterization 16 (3), 1807-1819
  15. Effect of dietary supplementation of nanocurcumin on oxidant stability of broiler chicken breast meat infected with Eimeria species (2020). R Partovi, S Seifi, M Pabast, A Mohajer, P Sadighara. Veterinary Research Forum 11 (2), 159
  16. Preparation, characterization, and preservation performance of active polylactic acid film containing Origanum majorana essential oil and zinc oxide nanoparticles (2020). M Negahdari, R Partovi, F Talebi, A Babaei, A Abdulkhani. Journal of Food Processing and Preservation 45 (1), e15013
  17. Evaluation of natural and synthetic dyes in saffron barbecued chicken collected from meat shops and restaurants in Babol using thin-layer chromatography (2020). AB Amiri, R Partovi, EJ Amoli, F Tooryan. Journal of Food Safety and Hygiene 6 (2), 82-89
  18. Preparation and evaluation of food-grade nanoemulsion of tarragon (Artemisia dracunculus L.) essential oil: antioxidant and antibacterial properties (2020). M Azizkhani, F Jafari Kiasari, F Tooryan, MH Shahavi, R Partovi. Journal of Food Science and Technology 58 (4), 1341-1348
  19. Dextran–hesperetin conjugate as a novel biocompatible medicine for antimicrobial and anticancer applications (2020). M Zare, M Norouzi Sarkati, H Tashakkorian, R Partovi, S Rahaiee. Journal of Polymers and the Environment 29 (3), 811-820
  20. Prevalence of parasitic infections in the liver of slaughtered animals and its economic losses in modern slaughterhouses of Mazandaran province during 2018-2019 (2021). S Alian Samakkhah, F Tooryan, K Hushmandi, R Partovi. Journal of Occupational Health and Epidemiology 10 (4), 209-216
  21. Appraisal of dietary prebiotic supplementation on meat properties and carcass characteristics of broiler chickens after experimental infection with Eimeria species (2021). R Partovi, S Seifi, S Alian, A Nikpay. Iranian Journal of Veterinary Medicine 15 (3), 346-357
  22. Nanoemulsions of Trachyspermum copticum, Mentha pulegium and Satureja hortensis essential oils: formulation, physicochemical properties, antimicrobial and antioxidant efficiency (2022). MH Damani, R Partovi, MH Shahavi, M Azizkhani. Journal of Food Measurement and Characterization 16 (3), 1807-1819
  23. Hybridization as an efficient strategy for enhancing the performance of polymer nanocomposites (2021). Tajdari, Babaei, Goudarzi, Partovi, Rostami. Polymer Composites. 42(12).
  24. Detection of Coxiella burnetii in raw milk samples collected from dairy farms in Mazandaran province, north of Iran (2021). Kazemeini, Partovi, Nazaktabar, Shokri. Journal of Food Safety and Hygiene. 7(3).
  25. Evaluation of the Presence of Yeasts, Moulds and Aflatoxin M1 in Raw Sheep Milk in Mazandaran, Iran (2021). Rabti, Kazemeini, Partovi, Shokri. Journal of Nutrition Fasting and Health. 7(3).
  26. Effect of dietary supplementation with Mentha pulegium and Rosmarinus officinalis on carcass characteristics, oxidative stability and quality of Japanese quail breast meat (2022). Sheikhsamani, Partovi, Seifi, Azizhkani. Nutrition and Food Sciences Research. 9(3). 13-20
  27. Effect of Dietary Supplementation of Silybum marianum and Artichoke (Cynara scolymus L.) on Japanese Quail’s Carcass Characteristics, Oxidative Stability, and Quality of Breast Meat (2024). Salehi, F., Partovi, R., & Seifi, S. Iranian Journal of Veterinary Medicine, 18(1), 87-96
  28. Shelf life extension of Oncorhynchus aguabonita 4 fillets based on Trachyspermum copticum essential 5 oil nanoemulsion coating during storage at 4 °C. (2023). Hassanpour, Partovi, Shahavi. Ankara Univ Vet Fak Derg. 71(2), 171-182.
  29. Improving the quality of the chicken fillet using chitosan, gelatin, and starch coatings incorporated with bitter orange peel extract during refrigeration (2023). Azizkhani, M., Kavosi, S., & Partovi, R. Food Science & Nutrition, 11, 4700–4712
  30. شناسایی خصوصیات تکنولوژیک سویه های انتروکوکوس فشیوم و انتروکوکوس دورانس جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی (1398)‎. پرتوی، عالیان سماک خواه، کاظمینی‎. مجله دامپزشکی ایران. 15(2).
  31. برآورد خسارت های اقتصادی مستقیم ناشی از بروسلوز دامی در کشور در سال های 93- 1382 (1395). بلوکی، باهنر، امیری، اکبرین، شریفی، ساری، پرتوی. مجله تخصصی اپیدمیولوژی ایران. 12(4)
  32. ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮاﻣﻮﻟﺴﯿﻮن اﺳﺎﻧﺲ ﺗﺮﺧﻮن ﺑﺮ ﺑﯿﺎن ژنﻫﺎی ﺣﺪت اﺷﺮﺷﯿﺎ کﻠای اﻧﺘﺮوﻫﻤﻮراژﯾک (1399). عزیزخانی توریان، شهره، پرتوی، شاهوی. علوم و صنایع غذایی. 106(17)
  33. تعیین خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به اریترومایسین در سویه های استافیلوکوکوس اورئوس حساس و مقاوم به ونکومایسین جدا شده از شیر خام گاو (1399). آدیم، پرتوی، کاظمینی، خوشبخت، عزیزخانی. تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی. 3(2).
  34. سنتز نانوذرات تیتانیوم با استفاده از عصاره گیاه مرزه به روش فراصوت؛ اثرات ضد میکروبی بر ضد پاتوژنهای غذازاد و سمیت سلولی بر سلولهای نرمال و سرطانی (1400). پرتوی، نارچین، عراقی. تازه ها در میکروب شناسی دامپزشکی. 4(1)

Books :

  1. بهبود سلامت و کیفیت ماهیان پرورشی (1395). مترجمین: آخوندزاده بستی، پرتوی، حشمتی، ذبیحی محمود آبادی، طاهری، عباس زاده، لویمی. انتشارات دانشگاه تهران
  2. میکروبیولوژی مواد غذایی 2 (1397). مولفین: پرتوی، رحیمی کیا. انتشارات دانشگاه پیام نور
  3. باکتری های پروبیوتیک جنبه های اصولی، درمانی و تکنولوژیک (1399). مترجمین: پرتوی، علیزاده آملی. انتشارات دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
  4. سلامت و ایمنی شیمیایی غذا (1399). مترجمین: مهدی زاده، پرتوی، علیزاده آملی، کوشه ی. انتشارات دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
  5. مواد زیست پایه برای بسته بندی مواد غذایی (1395). مترجمین: پرتوی، طالبی، امانی. انتشارات دانشگاه تهران
  6. کامپوزیت های زیستی برپایه ی کیتین و کیتوزان برای کاربردهای بسته بندی مواد غذایی (1402). مترجمین: پرتوی، شرفی. انتشارات دانشگاه تهران
  7. تکنولوژی شیر و فرآورده ها 1 (1400). مولفین: رحیمی کیا، پرتوی. انتشارات دانشگاه پیام نور

Research Projects :

  1. بررسی خصوصیات تکنولوژیک سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی (پنیر سنتی استان گیلان)
  2. اثر عصاره سرخارگل بر کیفیت و میزان اکسیداسیون چربی گوشت سینه بلدرچین ژاپنی
  3. ارزیابی خصوصیات تکنولوژیک و ایمنی سویه های انتروکوکوس فشیوم و انتروکوکوس دورانس جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی (پنیر سنتی استان گیلان
  4. اثر استفاده از پری بیوتیک در تغذیه بر اجزای سازنده، خصوصیات بافتی، رنگ و پروفایل اسید چرب در گوشت سینه جوجه گوشتی آلوده شده با گونه های آیمریا
  5. مطالعه اثر استفاده از فیلم های زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس های مرزنجوش و میخک در بسته بندی گوشت چرخ کرده گاو بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی در دمای یخچالی
  6. تأثیر استفاده از نانوکورکومین در جیره بر ویژگی های لاشه، ثبات اکسیداتیو و کیفیت گوشت سینه جوجه های گوشتی آلوده شده با گونه های آیمریا
  7. ارزیابی اثرات ضد میکروبی و سمیت سلولی نانوذرات مس و تیتانیوم با استفاده از عصاره گیاه مرزه به دو روش استرینگ و فراصوت
  8. مقایسه بین محتوای کل ترکیبات فنولیک، کاروتنوئید، اسید آسکوربیک و فعالیت آنتی اکسیدانی در آب گریپ فروت طبیعی و تجاری بسته بندی شده
  9. مقایسه میزان آلودگی به فلزات سنگین کروم، کادمیوم، سرب، نیکل، روی و آرسنیک در برنج های ایرانی و وارداتی
  10. بررسی تاثیرات پوشش خوراکی موسیلاژ دانه بادرشبویه و نانوامولسیون اسانس ترخون بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی میگو در دمای یخچالی