دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

سید علی اندی

DariaTech
سید علی اندی

بیوگرافی :

دکتر سید علی اندی، دانش‌آموخته دکتری رشته علوم باغبانی با گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی از دانشگاه بوعلی سینا همدان است. او یک دوره فرصت مطالعاتی را در دانشگاه آدلاید استرالیا به‌منظور "مهندسی مسیرهای بیوسنتز ترکیبات فنولی استیلبنوئیدی در کشت های سوسپانسیون سلولی انگور" سپری کرد. ایشان از سال 1396 به‌عنوان استادیار دانشکده گیاهان دارویی در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل مشغول به تدریس و تحقیق می‌باشد.

مدارک علمی :

- دانش آموخته دوره دکتری رشته علوم باغبانی – فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، دانشگاه بوعلی سینا همدان (1395-1390)
عنوان رساله دکتری: بیوسنتز برخی از مواد فنولی در کشت های سوسپانسیون سلولی انگور (Vitis vinifera L.) تحت تأثیر نور و متیل جاسمونات 
- دانش آموخته دوره کارشناسی ارشد علوم باغبانی- فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، دانشگاه تهران (1390-1387)
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: تنوع مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) در ایران 
- دانش آموخته دوره کارشناسی مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی، دانشگاه مازندران (1387-1383)

افتخارات و دستاوردها :

- کسب عنوان رتبه اول در دوره های کارشناسی و دکتری

زمینه‌های تدریس :

  • فیزیولوژی گیاهان دارویی
  • اصلاح گیاهان دارویی
  • شناخت گیاهان دارویی و معطر 1 و 2
  • ژنتیک
  • طرح های آماری در علوم گیاهان دارویی
  • تجزیه و تحلیل داده های آماری
  • اهلی کردن گیاهان دارویی
  • فیزیولوژی تنش در گیاهان دارویی
  • تنظیم کننده های رشد گیاهی
 

Journal Papers:

•    مقالات انگلیسی:

  1. Andi, S.A. and Maskani, F. 2021. Essential oil chemical diversity of twenty Iranian Origanum vulgare L. subsp. viride populations. Biochemical Systematic and Ecology. 98, 104323.
  2. Andi, S.A., Gholami, M., Ford, C.M. and Maskani, F. 2021. Impact of light irradiance on the biosynthesis of ABA‑elicited phenolic compounds in suspension‑cultured Vitis vinifera L. cells. Plant Cell, Tissue and Organ Culture. 146, 387-400.
  3. Andi, S.A., Gholami, M., Ford, C.M. and Maskani, F. 2019.  The effect of light, phenylalanine and methyl jasmonate, alone or in combination, on growth and secondary metabolism in cell suspension cultures of Vitis vinifera. Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology. 199, 111625.
  4. Rahimi, M.A., Nazeri, V., Andi, S.A. and Sefidkon, F. 2018. Variation in essential oil composition of Teucrium hircanicum L. from Iran-A rich source of (E)-α- bergamotene. Natural Product Research. 33 (8): 1227-1232. 
  5. Andi, S.A., Gholami M. and Ford, C.M. 2018. The effect of methyl jasmonate and light irradiation treatments on the stilbenoid biosynthetic pathway in Vitis vinifera cell suspension cultures. Natural Product Research. 32 (8): 909-917.
  6. Tahmasebi A., Andi S.A., Ahmadi M.R., Ghods Alavi B. S. and Tahmasebi A. 2012. Inhibitory effect of essential oils of Sclerorhachis platyrachis and Sclerorhachis leptoclada on phytopathogenic fungi. International Journal of AgriScience. 2 (1), 48-53.
  7. Andi, S.A., Nazeri, V., Hadian, J. and Zamani, Z. 2011. Variability of Esential Oil Composition of Origanum vulgare ssp. vulgare Populations of Iran. Medicinal and Aromatic Plant Science and Biotechnology. 5 (2): 152-155.
  8. Andi, S.A., Nazeri, V., Zamani, Z. and Hadian, J. 2011. Morphological diversity of wild Origanum vulgare (Lamiaceae) in Iran. Iranian Journal of Botany. 17 (1): 88-97.
  9. Andi, S.A., Nazeri, V., Hadian, J. and Zamani, Z. 2011. Chemical Composition of Essential Oil of Origanum vulgare ssp. viride from Iran. Journal of Essential Oil Bearing Plants. 14 (6): 805-809.


•    مقالات فارسی:
1. حسینی، م.، اندی، س. ع.، صحرارو، ا.، فرهنگی، م. ب. (1403). اثر تغذیه ساکارز بر افزایش رشد و تولید ترکیبات فنولی در کشت‌ ریشه نابجا سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Monech) . مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. پذیرفته شده برای انتشار.    
2. کیانی، م.، اندی، س. ع.، زارع، م.، حاجی زاده مقدم، الف و پوراسحاقی، ف. (1401). خاستگاه تاریخی و ویژگی‌های گیاه‌شناسی، زراعی و درمانی گیاه دارویی شاهدانه  (Cannabis sativa L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی، 14 (1): 158-137   
3. مسکنی، ف. اندی، س.ع. و عزیزی، ع.  1400. ارزیابی مقایسه ای چهار روش استخراج DNA از نمونه های تازه و خشک پنج گیاه دارویی از خانواده نعناعیان. مجله فناوریهای زیستی در کشاورزی، 11 (1): 1-10 
4. غلامی، م. و اندی، س. ع. 1396. تأثیر تابش اشعۀ فرابنفش C بر مسیر زیست ساختی استیلبنوئیدها در کشت تعلیقی یاختۀ انگور Vitis vinifera L. cv. Shahani. مجله علوم باغبانی ایران. 48 (4): 778-765
5. اندی، س. ع.، ناظری، و.، هادیان، ج. 1391. مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) جمع آوری شده از جنوب چالوس در مراحل گلدهی و بذردهی. مجله علوم باغبانی ایران، 43 (2): 159-153 

Research Projects :

  1. بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزنجوش (Origanum vulgare L.) روی پاتوژن-های بیماری زای گیاهی. دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، 1403.
  2. تأثیر تیمارهای ترکیبی آبسیزیک اسید و تابش نور مرئی روی تولید ترکیبات فنولی در کشت سوسپانسیون سلولی انگور (Vitis vinifera L.). دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، 1399.
  3. تأثیر پیش ماده فنیل آلانین و الیسیتور متیل جاسمونات روی بیوسنتز استیلبنوئیدها در کشت های سلولی انگور (Vitis vinifera L.). دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، 1397.