دکتر سید علی اندی، دانشآموخته دکتری رشته علوم باغبانی با گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی از دانشگاه بوعلی سینا همدان است. او یک دوره فرصت مطالعاتی را در دانشگاه آدلاید استرالیا بهمنظور "مهندسی مسیرهای بیوسنتز ترکیبات فنولی استیلبنوئیدی در کشت های سوسپانسیون سلولی انگور" سپری کرد. ایشان از سال 1396 بهعنوان استادیار دانشکده گیاهان دارویی در دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل مشغول به تدریس و تحقیق میباشد.
- دانش آموخته دوره دکتری رشته علوم باغبانی – فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، دانشگاه بوعلی سینا همدان (1395-1390)
عنوان رساله دکتری: بیوسنتز برخی از مواد فنولی در کشت های سوسپانسیون سلولی انگور (Vitis vinifera L.) تحت تأثیر نور و متیل جاسمونات
- دانش آموخته دوره کارشناسی ارشد علوم باغبانی- فیزیولوژی و اصلاح گیاهان دارویی، دانشگاه تهران (1390-1387)
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: تنوع مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) در ایران
- دانش آموخته دوره کارشناسی مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی، دانشگاه مازندران (1387-1383)
- کسب عنوان رتبه اول در دوره های کارشناسی و دکتری
• مقالات انگلیسی:
• مقالات فارسی:
1. حسینی، م.، اندی، س. ع.، صحرارو، ا.، فرهنگی، م. ب. (1403). اثر تغذیه ساکارز بر افزایش رشد و تولید ترکیبات فنولی در کشت ریشه نابجا سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Monech) . مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. پذیرفته شده برای انتشار.
2. کیانی، م.، اندی، س. ع.، زارع، م.، حاجی زاده مقدم، الف و پوراسحاقی، ف. (1401). خاستگاه تاریخی و ویژگیهای گیاهشناسی، زراعی و درمانی گیاه دارویی شاهدانه (Cannabis sativa L.). دوفصلنامه فنآوری تولیدات گیاهی، 14 (1): 158-137
3. مسکنی، ف. اندی، س.ع. و عزیزی، ع. 1400. ارزیابی مقایسه ای چهار روش استخراج DNA از نمونه های تازه و خشک پنج گیاه دارویی از خانواده نعناعیان. مجله فناوریهای زیستی در کشاورزی، 11 (1): 1-10
4. غلامی، م. و اندی، س. ع. 1396. تأثیر تابش اشعۀ فرابنفش C بر مسیر زیست ساختی استیلبنوئیدها در کشت تعلیقی یاختۀ انگور Vitis vinifera L. cv. Shahani. مجله علوم باغبانی ایران. 48 (4): 778-765
5. اندی، س. ع.، ناظری، و.، هادیان، ج. 1391. مقایسه ترکیبات شیمیایی اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L. ssp. vulgare) جمع آوری شده از جنوب چالوس در مراحل گلدهی و بذردهی. مجله علوم باغبانی ایران، 43 (2): 159-153